banner298

banner194

CHP'li Çakırözer'den mitinge davet

CHP'nin 24 Temmuz’da Balıkesir’de gerçekleştireceği Milletin Sesi mitingi öncesinde CHP’li vekiller yurttaşları mitinge davet için sahaya indi.

GÜNDEM 23.07.2022, 13:46
CHP'li Çakırözer'den mitinge davet

Aralarında milletvekilleri ile parti yöneticilerinin bulunduğu 50 kişilik grup Balıkesir’in ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşları Milletin Sesi mitingine davet etti. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer de Susurluk ilçe teşkilatı ile cadde cadde, sokak sokak gezerek Susurlukluları mitinge davet etti. Çakırözer, “Genel Başkanımız 24 Temmuz’da Balıkesir Kuvayi Milliye Meydanı’ndan emeklilerimizin, emekçilerimizin, esnafımızın, çiftçimizin sesi olacak. Hak, hukuk, adalet demek için tüm hemşehrilerimizi milletin sesi mitingimize davet ediyoruz” dedi. 

‘MİLLETİN SESİ’ MİTİNGİNE DAVET 

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, 24 Temmuz Pazar günü Balıkesir Kuvayi Milliye Meydanı’nda yapılacak Milletin Sesi Mitingi için Susurluk’ta çalışmalarda bulundu. Susurluk Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Ziraat Odası ve sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Çakırözer, Susurluk CHP ilçe örgütü ile kahveleri, parkları, esnafı ziyaret ederek milletin sesi mitingine davet etti. Yurttaşların talep ve sıkıntılarını da dinleyen Çakırözer ve ilçe örgütü, ilçenin en büyük kırsal yerleşim merkezlerinden Göbel ve Karapürçek Mahallelerini de ziyaret etti. 

ÇİFTÇİNİN, İŞÇİNİN, ESNAFIN, KÖYLÜNÜN MİTİNGİ… 

Çakırözer ziyaretlerinde yaptığı açıklamalarda, “Genel Başkan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, partililerimiz ile pazar gününe kadar Balıkesir’in ilçelerinde, beldelerinde, köylerinde kapı kapı gezerek esnafımızı, çiftçimizi, emeklimizi, emekçimizi Milletin Sesi mitingine davet ediyoruz. Bu miting çiftçinin, emekçinin, köylünün, işçinin, esnafın, emeklinin mitingi. Bu miting emeklilikte yaşa takılan milyonların, hak, hukuk, adalet arayanların mitingi. Ülkemizin, 84 milyonun kaynaklarının bir avuç rantiyeye aktarılmasına karşı çıkan milyonların mitingi olacak. Bu miting milletimizin mitingi olacak. Genel Başkanımız Kemal Kılaçdaroğlu önderliğinde Milletin Sesi Balıkesir’den tüm ülkeye yayılacak” dedi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@