banner298

banner194

Cumhuriyet Halk Partisi 99 yaşında!

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 99. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM 09.09.2022, 15:12 09.09.2022, 15:15
Cumhuriyet Halk Partisi 99 yaşında!

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 99. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. 

Mesajında CHP’nin, Türkiye’nin teminatı olduğunu vurgulayan Başkan Ataç, “Ülkemizin siyaset hayatında en köklü partisi, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 99. yaşını kutluyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyet’imiz ile aynı yaşta olan partimiz, ülkemizin içinde bulunduğu zor şartlarda Cumhuriyet'in iradesini ortaya koyan bir partidir. Öte yandan CHP, Cumhuriyet'imizin ikinci yüzyılında ülkemizi ve milletimizi içinde bulunduğu zorluklardan kurtaracak olan partidir. Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğündeki kurucu kadrolardan aldığımız ilhamla Cumhuriyet'imizi demokrasiyle yeniden taçlandıracak ve refah dolu günlere ulaşacağız. CHP'nin tarihi boyunca süren mücadelesi, partimizin ve Cumhuriyet’imizin 100. yılına giden bugünkü süreçte zaferle netice bulacaktır. Kurucumuz Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarından aldığımız azim, güç ve inanç ile 99 yıl sonra da yolumuza yılmaksızın devam ediyoruz. CHP iktidarı ile birlikte tıpkı Anadolu’nun parlayan yıldızı Eskişehir gibi tüm ülkemiz ışık saçacak, vatandaşlarımız yeniden rahata kavuşacaktır. Bu duygu ve düşünceler ile hep beraber Türkiye’yi çağdaş uygarlığa taşıyacağımız günlerin bir an önce gelmesini temenni ediyor, izinden asla ayrılmadığımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü ve Bülent Ecevit başta olmak üzere bu büyük mirasta emeği geçenleri saygı ile anıyor, tüm hemşehrilerime aydınlık günler diliyorum” sözlerini kullandı. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@