Emine Nur Günay: Büyük ve güçlü Türkiye'nin sahibi gençlerdir!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

GÜNDEM 19.05.2022, 10:14 19.05.2022, 10:26
Emine Nur Günay: Büyük ve güçlü Türkiye'nin sahibi gençlerdir!

AK Partili Prof. Dr. Günay mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"19 Mayıs 1919, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Millî Mücadeleyi başlattığı tarihi bir gündür. Büyük ve Güçlü Türkiye Cumhuriyeti’nin sahibi işte bu yüzden kıymetli gençlerdir. Gençlerimiz de Millî Mücadelede bugüne kadar her dönemde gösterdikleri kahramanlıkları ve gayretleri ile ülkemizin ümidi olduklarını ortaya koymuşlardır.

Biliyorum ki gençler vizyon, hedef ve değerlerimize sahip çıkarak devraldıkları bayrağı çok daha ileri noktalara taşıyacak, ulusal ve uluslararası alanlardaki başarılarıyla ülkemizi güçlü şekilde temsil etmeyi sürdüreceklerdir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin emanetçisi gençlerimizin “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını” en içten dileklerimle kutluyorum.

Atatürk’ün gençlerimiz için diyor kiMilletin bağrından temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri (Türkiye Cumhuriyeti’ni) ona bırakacağım ve gözüm arkamda kalmayacak.” Gençler şanlı geçmişimizin bekçisi ve geleceğimizin emanetçisidir. Cumhuriyetin, demokrasinin, bağımsızlığın ve egemenliğin sahibi siz gençlersiniz. Size güvencimiz tam. İlmin ve bilimin ışığında yürüdüğünüz yolda en büyük destekçiniziz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği olan, tarih ve kültürümüzden güç alan, ilim ve bilimi yol olarak seçmiş, geleceğe geçmişinden gelen deneyimleri yansıtan, ülkesi ve millet için çalışan tüm gençlerimizin ‘Gençlik ve Spor Bayramını’ kutluyor, mutluluk ve başarılar diliyorum."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@