Emine Nur Günay'dan beraberlik mesajı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı...

GÜNDEM 20.04.2023, 16:26
Emine Nur Günay'dan beraberlik mesajı

AK Partili Emine Nur Günay mesajında, şu ifadelere yer verdi:

Ramazan; On bir Ayın Sultanı, Kur’an-ı Kerim’in insanlığa hediye edildiği ay, Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi, Sabır, ibadet ve bereket ayı, Ramazan Ayı tüm Müslüman Alemi için kutsal bir aydır. Paylaşmanın, dayanışmanın ve yardımlaşmanın doruk seviyesine ulaştığı, sevginin ve muhabbetin , birlik ve beraberliğin arttığı aydır.

Bu sene Ramazan Ayını ve Bayramını ülkece buruk geçirdiğimiz gerçeği ile depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza tekrardan Allah’tan rahmet diliyor ve acılı ailelerine sabırlar diliyorum. Ramazan ayının evlerde, sofralarda, gönüllerde dostlarla buluşulacak paylaşımlara fırsat olmasını, manevi iklimi ile bereketinin katlanmasına ve güzellikleri ile Bayramına ulaşmayı temenni ediyorum. Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı ay olan Ramazan Ayı’nın maneviyatını hakkıyla idrak edilmesini ve bereketinin ise tüm insanların üzerine olmasını diliyorum.

Ramazan ayının tüm ülkemizde hayırla, huzurla ve bereketle geçmesini diliyor, Ramazan Bayramı’na birlik ve beraberlik içinde erişmeyi temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramı mübarek olsun. İyi Bayramlar.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@