banner298

banner194

ESKİ ile Sanayi Odası'ndan örnek iş birliği!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ESKİ Genel Müdürlüğü ve Eskişehir Sanayi Odası iş birliğiyle Hatay’a 2 TIR pet şişe Kalabak suyu gönderildi...

GÜNDEM 05.03.2023, 15:06 05.03.2023, 19:19
ESKİ ile Sanayi Odası'ndan örnek iş birliği!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi afet bölgesine personel, araç gereç ve ekipman desteğini sürdürürken, acil ihtiyaçlar için çözüm üretmeye devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli toplamda 11 ilde büyük yıkıma sebep olan deprem sonrası depremin en ağır yıkım yaptığı illerden Hatay’da içme suyu konusunda gelen çağrılar sonrası Eskişehir’den 2 TIR pet şişe Kalabak suyu bölgeye gönderildi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Su ve Kanalizasyonu İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü ve Eskişehir Sanayi Odası iş birliğiyle Hatay’a ulaştırılmak üzere yüklenen TIR’lar, ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen ve görevliler tarafından uğurlandı.

Pet şişe sular Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne (HATSU) teslim edilerek depremzedelere ulaştırılması sağlanacak.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Adana, Adıyaman, Diyarbakır ve Malatya olmak üzere depremden ağır hasar illerde yardımları AFAD koordinesinde depremzedelere ulaştırmaya devam edecek. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@