Eskişehir'de Başsavcılık'tan örnek kampanya!

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca Kahramanmaraş merkezli depremlerden zarar gören depremzedelere destek olmak amacıyla yardım kermesi başlatıldı.

GÜNDEM 01.03.2023, 17:35
Eskişehir'de Başsavcılık'tan örnek kampanya!

Eskişehir Adliyesi zemin katındaki kafeteryada hazırlanan yardım kermesinin açılışına Eskişehir Valisi Erol AYYILDIZ, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali YELDAN, Eskişehir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Arif Hamdi SAZAK, İl Jandarma Komutanı Ercan ATASOY, İl Emniyet Müdürü Yaman AĞIRLAR, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım KURT, Eskişehir Baro Başkanı Av. Mustafa ELAGÖZ, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri, Ceza İnfaz Kurumlarının Müdürleri, Cumhuriyet Savcıları ve Hakimler katıldı.

Açılışın ardından kermeste bulunan stantları gezerek satışa sunulan ürünleri inceleyen Vali Erol AYYILDIZ, yardım organizasyonunda emeği geçen tüm personellere teşekkür etti. Kermese katkıda bulunan herkese teşekkür eden Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali YELDAN da stantları ziyaret ederek satışa sunulan ürünlerin hikayelerini dinledi.

50 GÖNÜLLÜ HİZMET VERİYOR

Bugün başlayan kermeste adliyede görevli yargı mensubu ve çalışanları ile Ceza İnfaz Kurumları ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personellerinin hazırladığı ürünler satışa sunuldu. Gönüllüler tarafından hazırlanan el işi örme ürünler ve çok sayıda yiyecek ürününün satıldığı stantlarda 50 gönüllü personel hizmet veriyor.

DEPREMDE YAKININI KAYBEDENLERİN ÜRÜNLERİ DE YER ALDI

Depremde yakınlarını kaybeden adliye personelinin de hazırladığı ürünler satışa sunulurken kermese adliye, ceza infaz kurumu personelleri ve avukatlar tarafından oldukça yoğun katılım sağlandı. Ürünlerin çoğunun yaklaşık iki saatte tükendiği kermeste tüm ürünlerin yanı sıra Eskişehir L Tipi Ceza İnfaz Kurumunda bulunan bir hükümlünün gönüllü olarak hazırladığı deprem ve Eskişehir konulu yağlı boya tablolar da satışa sunuldu.

Bugün başlayan kermes 3 Mart’a kadar yardım satışlarını sürdürecek. Kermeste satışlardan elde edilecek gelirler deprem bölgesine ayni ve nakdi yardım olarak gönderilecek.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@