Eskişehir'de su zammı reddedildi: CHP'li üç isimden şok tavır!

Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Kurulu, su zammı için olağanüstü toplandı. Zam talebi AK Partili ve bazı CHP'lilerin ret oyuyla kabul edilmedi.

GÜNDEM 18.07.2022, 23:21 18.07.2022, 23:25
Eskişehir'de su zammı reddedildi: CHP'li üç isimden şok tavır!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Kurulu içme ve kullanma suyuna yüzde 40'lık zam talebi ile olağanüstü toplandı. 

KAZIM KURT AK PARTİLİLER İLE RET VERDİ 

AK Parti grubu, zamma ret oyu kullandı. CHP grubu arasında ise anlaşmazlık çıkınca Kazım Kurt, Nihat Çuhadar ve Murat Erginbaş da AK Parti grubuna katılarak su zammına ret oyu verdi. CHP grubu oylamada üstünlüğü sağlayamayınca, AK Parti grubu ve CHP'li üç ismin ret oylarıyla, su zammı oy çokluğuyla reddedildi. 

ZİHNİ ÇALIŞKAN İLE HASAN BURGAZ'DAN İLK AÇIKLAMA 

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz'ın "Eski Genel Kurulunda şebeke suyuna yapılması planlanan %40 oranında zam; AK Parti grubunun RED kararına destek veren CHP’li meclis üyelerinin desteği ile KABUL EDİLMEMİŞTİR... Şehrimize hayırlı olsun…" şeklindeki sosyal medya paylaşımını alıntılayan AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, şu ifadelere yer verdi: "Yapılması planlanan su zammı talebine hemşehrilerimiz lehine red oyu veren AK Parti ve MHP Belediye Başkanlarımız ile Meclis Üyelerimize, ayrıca destek veren farklı partilerdeki Belediye Başkanları ile Meclis Üyelerine şehrimiz adına teşekkür ederim." 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@