Eskişehir'de yeni başhekimden ilk açıklama: Hastane benim ikinci evim

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne başhekim olarak görevlendirilen Prof. Dr. Tufan Öge ilk açıklamayı Sağlı Sollu Haber’e yaptı...

GÜNDEM 14.09.2021, 16:27 17.09.2021, 09:51
Eskişehir'de yeni başhekimden ilk açıklama: Hastane benim ikinci evim

ÖZEL HABER

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde önceki başhekimin istifasıyla beraber Prof. Dr. Tufan Öge yeni başhekim olarak atanmıştı.

‘BİR GRUP İÇERİSİNE DAHİL OLMADIM’

Başhekim Öge Sağlı Sollu Haber’e yaptığı açıklamada, Tıp Fakültesi Hastanesi’nin kurumsal kültürüyle yetiştiğine vurgu yaparak, “Ben 2001’den beri bu kurumdayım; 20 yıl olmuş. Hastanenin içerisinden geldim, bu kurumun havasıyla, bu kurumun kültürüyle yetiştim. Tıp Fakültesi Hastanesi bir anlamda benim ikinci evim. Bir grup içerisine hiçbir zaman dahil olmadım, zaten yapımda böyle bir şey yok; kucaklayıcı olmak ve ötekileştirmeden birlik içerisinde çalışma yapmak en iyisi. Ve Allah ömür verirse 20 yıl daha hastaneme ve şehrime hizmet etmek istiyorum, kafamın arkasında başka bir yere gitmek gibi bir düşünce yok” ifadelerine yer verdi.

'ŞEFFAF ADİL ÇÖZÜM ODAKLI YÖNETİM'

Hastane içerisinde oturtmaya çalışacakları yapı hakkında da açıklama yapan Prof. Dr. Öge, “Benim buradaki amacım, öncelikle çalışan arkadaşlarımızın hastaneyi benimsemelerini, sahiplenmelerini sağlamak. Şeffaf, adil ve çözüm odaklı yönetim herkesin hakkı. Bunu meydana getirdiğimiz zaman çalışma barışı da sağlanmış olacak, çalışanlarımız kendi evinde olduğu gibi bu kurumda da mutlu olacak” diye konuştu. 

'ORTAK AKILLA ÇALIŞMA KÜLTÜRÜNÜN İLK ADIMI ATILDI' 

Hastanenin eski başhekimlerinden tam destek aldığının da altını çizen ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tufan Öge, şunları aktardı: “Başhekim olduktan sonra, sağ olan tüm eski başhekimlerimiz ziyaretime geldiler, tebrik ettiler ve çalışmalara destek vereceklerini söylediler. Ben de her birinin görüşlerinden, önerilerinden ve deneyimlerinden faydalanacağım. Çünkü burası büyük bir aile. Herkesin fikri çok kıymetli. Ve hedeflerimizden biri de bu kurum çatısı altında olan herkesin, kuruma ilişkin söz sahibi olmasını sağlamak, kafa yormasını sağlamak. Başarı, bu şekilde daha çabuk gelir ve herkesin başarısı olur. İşte, bu hastaneye emek vermiş sayın başhekimlerimiz ve rektörümüz Prof. Dr. sayın Kemal Şenocak hoca ile birlikte hastanede ortak akılla çalışma kültürünün ilk adımı da atılmış oldu.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@