Eskişehir'deki kütüphanenin çalışma saatleri güncellensin!

Eskişehir Kent Konseyi Gençlik Çalışma Grubu, Eskişehir İl Halk Kütüphanesinin çalışma saatleri ile ilgili gençlerin sorun yaşadığını belirtti...

GÜNDEM 03.11.2022, 17:05
Eskişehir'deki kütüphanenin çalışma saatleri güncellensin!

Eskişehir Kent Konseyi Gençlik Çalışma Grubu Eskişehir İl Halk Kütüphanesinin çalışma saatleri ile ilgili gençlerin sorun yaşadığını belirterek, yetkililere çağrıda bulundu.

Yaptığı açıklama ile yetkililere seslenen Gençlik Çalışma Grubu Başkanı Nazlıcan Erol, ders çalışmak için en uygun yer olan kütüphaneye gittiklerinde karşılaştıkları sorunların motivasyonlarını düşürdüklerini söyledi.

Hafta içi çalışma saatlerinin kısa olması ve Pazar günleri kütüphanenin kapalı olması gibi sorunların gençleri zorladığını belirten Erol “Gençler geleceklerine yatırım yapmak isterken çeşitli imkânlardan yoksun kalıyorlar. Biz gençler olarak 3. kat kullanım sürelerinin uzatılarak hafta içi çalışma saatlerinin artırılmasını ve kütüphanenin Pazar günleri de açık kalmasını talep ediyoruz. Ayrıca katlara ulaşım sıkıntısı yaşamamak adına 1. kat merdivenlerinin de açılması bizlere kolaylık sağlayacaktır. Güvenliğimiz adına mevcut prizlerin kontrol edilerek düzeltilmesi ve hijyenik bir ortamda çalışmamızın sağlanması için tuvaletlere peçete koyulması kütüphane kullanım verimliliğini artıracaktır. Gençlerimize, araştırma ruhu kazandırmadan yarınlara emin adımlarla ilerlememiz mümkün değil. İlgilileri gençlerin taleplerini dinlemeye davet ediyor, gençlerimiz hem mutlu hem de başarılı olsun diye gençlerin sorun ve dileklerini duyurmaya devam edeceğimizi bildiriyoruz” dedi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@