Eskişehir'deki oyuncak kütüphanesi depremzede çocuklara açıldı

Odunpazarı Belediyesi, oyuncak kütüphanelerinin kapısını Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Odunpazarı’na gelen deprem mağduru çocuklara açtı.

GÜNDEM 22.02.2023, 15:36
Eskişehir'deki oyuncak kütüphanesi depremzede çocuklara açıldı

Odunpazarı Belediyesi, belediye bünyesinde bulunan 6 oyuncak kütüphanesini Eskişehir’deki deprem mağduru ailelerin çocuklarının kullanımına açtı. Depremzede çocuklar, Zeytindalı Oyuncak Kütüphanesi, Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Oyuncak Kütüphanesi, Kadir Akkaş Halk Merkezi Oyuncak Kütüphanesi, Erdal İnönü Oyuncak Kütüphanesi, Hilal Bingöl Oyuncak Kütüphanesi ve Hacı Zeynep Eldem Oyuncak Kütüphanesinde kendi yaşıtları ile bir araya gelebilecek. Yaşıtları ile bir araya gelerek oyunlar oynayan çocukların, depremden kaynaklı olarak yaşadıkları olumsuz duyguların etkilerinin azaltılması hedefleniyor. 

Çocukların her zaman öncelikleri olduğunu belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Eskişehir’e gelen depremzede ailelerin çocuklarına oyuncak kütüphanelerimizi açtık. Çocuklarımız, öğretmenlerimiz eşliğinde yaşıtları ile bir araya gelecek, oyunlar oynayacak” dedi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@