Eskişehir Valiliği yardımların toplanacağı yeri duyurdu!

Eskişehir Valiliği, Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem nedeniyle yapılacak yardımların toplanacağı merkezi duyurdu...

GÜNDEM 06.02.2023, 14:53 08.02.2023, 20:23
Eskişehir Valiliği yardımların toplanacağı yeri duyurdu!

Eskişehir Valiliği, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"1. Değerli Eskişehirliler, ayni yardımlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız (SYDV) tarafından tek merkezde toplanıp gönderilecektir. 

2. Yerel yönetimler de dahil, tüm kamu ve özel kuruluşlar ile vatandaşlarımız yapacakları ayni yardımları tasnif ederek, paketleyerek gönderime hazır bir şekilde SYDV toplama merkezine teslim etmeleri uygun olacaktır. 

3. Gönderilecek yardımların sınıflandırılmış olması ve paketlenmesi son derece önem taşımaktadır. TIR veya kamyonlarda kaç çeşit eşya olduğu ve bunların miktarları mutlaka listelenmelidir. 

4. AFAD ve SYDV koordinasyonu dışında rastgele toplanmış ve tasnif edilmeden gönderilecek yardımlar deprem bölgesinde ayrıca bir sorun oluşturacağından koordinasyon hayati önem taşımaktadır. 

5. Tasnif ve yardım toplama işlemleri; 71 Evler Mah, Cumhuriyet Bulvarı No:230 (Eski Köy Hizmetleri Binası,YİKOB Odunpazarı/ Eskişehir) adresinde yapılacaktır."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (1)
Cigdem yalçınkaya 1 yıl önce
Gokmeydan taraflarina arac vs cikaracakmisiniz yada en yakin yer neresi
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@