Faik Alkan Sert Çıktı: Yargılanacaksınız!

Eğitim Sen Eskişehir Şube Başkanı Faik Alkan, İsrail’in Mescid’i Aksa’da Filistinlilere yaptığı saldırıyı sert sözlerle kınadı.

GÜNDEM 08.05.2021, 12:12
Faik Alkan Sert Çıktı: Yargılanacaksınız!

Faik Alkan açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

“Faşizme ve emperyalist savaşlara karşı mücadele günü olarak 8 Mayıs’ta direnen Filistin'in yanındayız! 76 yıldır ‘Faşizme ve Savaşa Karşı Zafer Günü’ olarak kutlanan 8 Mayıs’ta faşizme ve emperyalist yayılmacılığa karşı başta Filistin olmak üzere dünyanın bir çok bölgesinde halklar sesini yükseltmeye devam ediyor. Filistin halkının haklı davası bölgedeki Arap liderler dahil olmak üzere bir çok siyasiler tarafından unutulmuş durumdadır. Kendi çıkarları için, İsrail'in devlet terörüne ses çıkarmayanlar tarih önünde yargılanacaktır. Bugün kapitalist barbarlık Orta Doğu halklarına zulüm ederken, çocukları okulsuz, eğitimsiz, aç bırakırken, 8 Mayıs bir kez daha tarihsel olarak hatırlatmaya devam ediyor: Direnen halklar yenilmez!

'Ortadoğuya barış, Filistin’e özgürlük'

Filistin'den başlayarak Kolombiya ya kadar direnen halkların yanındayız. Faşizm tehlikesi pandemi koşullarında daha da belirgin hale getirmektedir. Bu tehdide karşı halkların dayanışması çok önemlidir. Bu nedenledir ki, Eğitim enternasyonalinde Türkiye'nin temsilcisi olan Eğitim Sen olarak ezilen halklar ile dayanışmaya devam edeceğiz. Ortadoğuya barış, Filistin’e özgürlük!”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@