Hasan Polatkan Havalimanı ekibi deprem bölgesine gitti!

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Hasan Polatkan Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele Birimi deprem bölgesine hareket etti...

GÜNDEM 08.02.2023, 10:38 08.02.2023, 10:45
Hasan Polatkan Havalimanı ekibi deprem bölgesine gitti!

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Hasan Polatkan Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele Birimi ekip üyeleri, arama kurtarma çalışmalarına destek vermek için Eskişehir Valiliği, Eskişehir AFAD İl Müdürlüğü ile yapmış olduğu koordinasyon kapsamında depremin meydana geldiği illerden Adana’ya hareket etti.

Rektör Prof. Dr. Adnan ÖZCAN, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur USANMAZ ve Genel Sekreter Cengiz KAÇAL tarafından uğurlanan arama kurtarma çalışmalarına gönüllü destek sağlayacak ekip; Hasan Polatkan Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele Birimi Müdürü İbrahim MERGEN, Hakan ÇİTİL Sinan ŞEN, Burak SAZAK, Mustafa TÜRKDOĞAN, Mesut İLHAN ve Ertuğrul ERGAN ile Yasin KARADAYI ve ayrıca Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü, Yer Bilimleri ve Deprem Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Muammer TÜN ve Araş. Gör. Sunay MUTLU’dan oluşuyor.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@