İşte Eskişehir'de Muharrem Ayı programı!

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Derneği ile Vakfı, Muharrem Ayı nedeniyle açıklama yaptı... İşte Eskişehir'de Muharrem Ayı programı...

GÜNDEM 30.07.2022, 11:10
İşte Eskişehir'de Muharrem Ayı programı!

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği ile Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı tarafından yapılan açıklamada, Muharrem Ayı'nın gelmesi nedeniyle Kerbela şehitleri, barış ve kardeşlik vurgusu yapıldı.

30 Temmuz 2022 Cumartesi (BUGÜN) başlayacak ve 10 Ağustos 2022 Çarşamba günü sonlanacak Muharrem Ayı programına ilişkin Dernek ve Vakıf'tan yapılan ortak açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

PROGRAMLAR ESKİŞEHİR CEM EVİ'NDE

"Matem günlerimizi Eskişehir Cem Evi'nde hep Beraber 12 gün boyunca yad edeceğiz. Her akşam farklı bir Dede'nin anlatımı ile 21.00 - 22.00 saatleri arasında Kerbela şehitlerini anlatacağız. 12 gün boyunca Cem Evi yemekhanemizde oruçlarımızı hep birlikte açacağız. 13 Ağustos Cumartesi saat 13.00'te Cem Evi toprak sahada aşure ve lokma ikramı yapılacaktır. Lokma ve bağışlarınızı derneğimize ve vakfımıza yapabilirsiniz, Hak kabul eylesin. Şimdiden tutulan oruçların, yapılan hizmetlerin Hak katında kabul olmasını yüce Allah'tan niyaz ederiz."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@