banner298

banner194

İşte Kızılay'ın yardım noktaları!

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ilk anlarından itibaren harekete geçen Kızılay Eskişehir Şubesi ayni-nakdi ve kan bağışı toplanması konusunda olağanüstü bir çaba serf ediyor. 

GÜNDEM 08.02.2023, 15:55 08.02.2023, 20:23
İşte Kızılay'ın yardım noktaları!

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizi kapsayan deprem felaketinin ilk anlarından itibaren harekete geçen Kızılay Eskişehir Şubesi ayni-nakdi ve kan bağışı toplanması konusunda olağanüstü bir çaba serf ediyor. 

Depremin duyulmasıyla birlikte ilk olarak öncü ekibini bölgeye sevk eden Kızılay Eskişehir Şubesi, bir yandan 5 ayrı noktada yardım toplama merkezleri oluştururken bir yandan da günlük ortalama 2500 ünite kan bağışı topladı. 

Daha ilk gün Eskişehirli  hayırseverler tarafından 420.889,36 TL bağışta bulunulduğunu ve nakdi bağış miktarının her gün artarak devam etiğini açıklayan Kızılay Eskişehir Şubesi Başkanı Egemen Temizsoy, toplanan nakdi yardımların ilgili hesaba, ayni yardımlarında her gün en az 2-3 tır olmak üzere afetzedelere gönderilmek üzere deprem bölgesine düzenli olarak gönderildiğini söyledi. 

Eskişehirli hayiısever insanların deprem bölgesi ve afetzedeler için elinden gelen yardımı Kızılay aracılığıyla fazlasıyla yerine getirdiğini ve getirmeye devam ettiğini sözlerine ekleyen Temizsoy, "hemşehrilerimizin bu hassasiyetine minnettarız. Bu yaşadığımız kötü günleri elbirliği ile aşacağız" dedi. 

Kızılay Ayni Yardım Merkezleri

Espark AVM

Eskişehir Adliye Binası

Eskişehir Kızılay il Merkez Binası

Eskişehir Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü Karşısı Kızılay Binası

Batı Anadolu Bölge Kan Merkezi 

Kızılay Eskişehir Şubesi Nakdi Yardım Hesabı

IBAN: TR92 0001 0012 4000 0018 6861 34 

Kızılay Kan Merkezi Noktaları

Adalar Kan Alma Merkezi  (İsmet İnönü Caddesi No:25)

Batı Anadolu Bölge Kan Merkezi (Uluönder Mahallesi Dünya Sokak No:16) 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@