İYİ Partili Emine Edizgil'den anlamlı açıklama

İYİ Partili yöneticiler, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla Vilayet önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk bıraktı... Emine Edizgil'den açıklama...

GÜNDEM 10.11.2022, 18:29
İYİ Partili Emine Edizgil'den anlamlı açıklama

İYİ partili yöneticiler, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla Vilayet önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Burada kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Emine Edizgil, özellikle gençlere seslenerek “İlham alacağınız tek kaynak, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesidir” dedi.

Çok sayıda partiliye seslenen Edizgil, şu açıklamalarda bulundu:

"Bugün Atamızın ebediyete yürüyüşünün 84’üncü yıl dönümünü yaşıyoruz. Bu tabii ki bizler için çok üzücü. Atamız bizlere Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetim şekli olarak armağan etti. Gençlerimize de Gençliğe Hitabeyi bıraktı. Bizler Atamıza, bu yönetim şeklini sonsuza dek koruyacağımıza ve bunu demokrasiyle taçlandıracağımıza söz veriyoruz. Gençlerden isteğimiz şu, Lütfen gençler zorda kaldığınız zaman, Türkiye zor şartlardan geçtiği zaman ilham alacağınız tek kaynak, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesidir diyorum. Bugün burada Atamızı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ü, ordularımızın başkomutanını ölümünün yıl dönümünde sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz. Ruhu şad, mekânı cennet olsun diyoruz.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@