LÖSEV, Türkiye’de dur durak bilmeden hastalarına ulaşmaya çalışıyor

Lösemi ve kanseri atlatmış çocuklar ile gençler için LÖSEV Eskişehir İl İrtibat Ofisi Büyük Zafer’in 100. yılında anlamlı etkinlikler düzenledi.

GÜNDEM 31.08.2022, 17:03
LÖSEV, Türkiye’de dur durak bilmeden hastalarına ulaşmaya çalışıyor

Kurulduğu 1998 yılından bu güne dek lösemi ve kanser hastalarına maddi-manevi destekler götüren, Türk Halkının imece usulü katkı ve bağışlarıyla 24 yıldır, on binlerce hasta ve onların imkânları kısıtlı ailelerini hayata bağlayan LÖSEV tüm Türkiye’de dur durak bilmeden hastalarına ulaşmaya çalışıyor. Yüzde 90'ının asgari ücret ve altında gelire sahip olduğu, 50.000’i aşkın lösemi – kanser hastası ve ailelerine kıyafetten, beyaz eşyaya, kuru gıdadan et ürünlerine destekler sunan LÖSEV, hastalarına ilettiği tüm destekleri, Türk Halkı’nın imece usulü katkı ve bağışlarıyla sağlamaktadır. 

LÖSEV tüm Türkiye’de, sağlıklı yaşamın gerekliliği olan spor faaliyetleri ve sosyal aktivitelerini başta Ankara olmak üzere İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya, Kayseri, Adana ve Samsun’da düzenleyerek tedavisini tamamlamış çocuk ve gençlerini hayata sağlıkla kazandırmaya devam ediyor. 

Hentbol turnuvasında hahramanların madalya sevinci 

27-28-29-30 Ağustos tarihlerinde Eskişehir'de düzenlenen 2. Ulusal Yunus Emre Hentbol Turnuvası'nın 30 Ağustos'ta gerçekleştirilen final maçında, Büyük Taarruz'un zaferle sonuçlanmasına ithafen LÖSEV ’e kayıtlı lösemi ve kanseri yenmiş minik kahramanlar yer aldı. LÖSEV ’in minik kahramanları seremonide oyuncularla sahaya çıkarken "Sen de kansere dur de!" dedi. Ödül töreninde ise zaferlerini kutlamak için çocuklara madalya takdimi yapıldı. 

Çağdaş LÖSEV gençleri 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı 

LÖSEV’e kayıtlı, lösemi ve kanseri yenmiş çağdaş LÖSEVli gençler, sağlıklı bir yaşam için spora ve sosyal aktivitelerine ara vermeden devam ediyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Eska Spor Kulübü ile bir araya gelen gençler, basketbol antrenmanında bir araya geldi. Hastalığı yenmiş bireylerin hareket becerilerini ve motivasyonlarını artırmaya yönelik gerçekleştirilen antrenmanda temel basketbol hareket eğitimlerine ve oyunlara yer verildi. 

Kanserle mücadelelerini zaferle tamamlayan umut dolu gençlik, bu anlamlı günü kutlarken katıldıkları programla yeni bir deneyim daha kazandı. 

Çocuk ve yetişkin tüm kanser hastalarına destek 

Siz de kanserle mücadele ediyorsanız www.losev.org.tr adresinden veya 0312 447 06 60 telefon numarasından LÖSEV ’e ulaşabilir, ilinizde bulunan irtibat ofislerine başvurabilir ve bu mücadelenizi LÖSEV ile birlikte hızla tamamlayabilirsiniz. Unutmayın ki kanser, yoksulluk ve yoksunluk kimsenin kaderi değildir. 

Gönüllülük veya bağış destekleriniz için www.losev.org.tr adresinden veya 0312 447 06 60 telefon numarasından LÖSEV ’e ulaşarak bilgi alabilirsiniz. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@