Metin Saraç'tan Cübbeli'ye sert tepki! Seçimlere müdahale mi var?

Cübbeli Ahmet Hoca, İstanbul Ticaret Odası (İTO) seçimlerinde Şekip Avdagiç'e oy istedi. ATAP Başkanı Metin Saraç'tan Cübbeli'ye sert tepki geldi. İşte haber...

GÜNDEM 07.11.2022, 15:25
Metin Saraç'tan Cübbeli'ye sert tepki! Seçimlere müdahale mi var?

9 Kasım'da İstanbul Ticaret Odası (İTO) seçimleri gerçekleştirilecek.

Seçime saatler kala gruplar arasında ciddi bir rekabet yaşanırken, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün seçimlere müdahale niteliğindeki çıkışı tepki topladı.

Ahmet Mahmut Ünlü'nün, mevcut İTO Başkanı Şekip Avdagiç'e oy istemesi ve rakibine karşı asılsız iddialarda bulunması ortalığı karıştırdı.

Yurt genelinde tepkiyle karşılanan müdahale sonrası açıklama yapan isimler arasına Anadolu Teknoloji Araştırma Parkı A.Ş. (ATAP) Yönetim Kurulu Başkanı ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkan Vekili Metin Saraç da dahil oldu.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Saraç, şu ifadelere yer verdi:

"Bir tarikat sözcüsü ülkemdeki bir STK seçimine yön vermeye çalışıyor... Hangi vasıfla??? Hangi sıfatla??? Sanayici misin, tüccar mı? Buraya aday olanlar da oy verenler de kendi muhakemesini yapacak akıl ve düşünceye sahip... Anlayış değişmeli!!! Aksi durumda, FETÖ gider bir başkası onun yerine palazlanır..."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@