banner298

banner194

MHP'li Sazak deprem bölgesinde

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma yol açan depremlerin ardından bölgeye gitti.

GÜNDEM 17.02.2023, 15:21
MHP'li Sazak deprem bölgesinde

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremler sebebi ile MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ile bölgede olan MHP’li Sazak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile birlikte Hatay’daki Afet Koordinasyon Merkezi’nde yürütülen çalışmaları yakından takip etti. 

Yürütülen çalışmaları takip ettikten sonra Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde inceleme ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Sazak, depremzede vatandaşlar ile bir araya geldi ve yanlarında olarak onlara destek oldu. Köyleri tek tek gezerek depremzedelerin acısını paylaşan ve köylerde sık sık vatandaşlar ile sohbet eden MHP’li Sazak ziyaretleri sırasında arama kurtarma ekipleri ile bir araya gelmeyi de ihmal etmeyerek ekiplere özverili çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

GEÇEN HAFTA DA BÖLGEDEYDİ 

Depremin olduğu ilk günlerden itibaren sahada olan Milletvekili Sazak, daha öncesinde de MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ile birlikte İskenderun Teknik Üniversitesi ile Hatay Belen Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde kurulan kriz merkezlerini ziyaret ederek yetkililer ile görüşmüş, Hatay’da depremin şiddetini yerinde gözlemlemişti. 

ESKİŞEHİR’İ DE YAKINDAN TAKİP EDİYOR 

Deprem felaketi sonrasında Eskişehir’deki yardım çalışmalarını da yakından takip eden Milletvekili Sazak, Eskişehir Valiliği’ndeki Kriz Yönetim ve Koordinasyon Merkezi’nde yürütülen çalışmaları değerlendirmiş ve depremden yaralı olarak Eskişehir’e sevk edilen vatandaşları hastanede ziyaret etmişti. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@