Nadir Küpeli'den flaş Harun Karacan açıklaması!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, EOSB Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti… Gündem olan görüşmeden sonra Küpeli’den ilk açıklama geldi…

GÜNDEM 02.09.2022, 19:20 03.09.2022, 11:26
Nadir Küpeli'den flaş Harun Karacan açıklaması!

ÖZEL HABER

Uzun süredir aralarında soğuk rüzgarlar esen ancak bir süredir ilişkilerinde iyileşme olduğu görülen AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ile Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli’nin bir araya gelmesi, Eskişehir’in dikkat çeken gündem başlıkları arasına girdi.

Harun Karacan, Nadir Küpeli’yi makamında ziyaret etti. EOSB Başkanlığı da, ikilinin görüşmesinin ardından kamuoyuna fotoğraflı bir biçimde görüşmeyi duyurdu.

EOSB tarafından kamuoyu ile paylaşılan fotoğraf...

Sağlı Sollu Haber, görüşmenin detaylarını öğrenmek üzere Başkan Nadir Küpeli’ye ulaştı.

“Bu koltukta olduğum sürece ben herkes hakkında iyi düşünürüm, iyi niyetli düşünürüm, herkesle de iyi olurum” diyerek sözlerine başlayan Küpeli, şu ifadelere yer verdi:

‘HARUN KARACAN HER ZAMAN GELEBİLİR’

“Harun Karacan Eskişehir’in milletvekilidir. Her zaman OSB’ye gelebilir. Bu tüm milletvekillerimiz için böyle. Perspektifi daha geniş tutmak gerekirse tüm kişi ve kurumlara açık olan bir yer burası. Kaldı ki görüldüğü üzere ulusal boyutta da uluslararası boyutta da Eskişehir yereli boyutunda da herkes OSB’ye rahatlıkla geliyor.

‘OLAĞANÜSTÜ İŞLERE İMZA ATTIK’

Bakın biz göreve geldiğimizden bu yana olağanüstü işlere imza attık. Bunu kamuoyu görüyor ve takdir ediyor. Biz de bu teveccühten oldukça memnuniyet duyuyoruz, kurumumuz adına gurur duyuyoruz. İşte, Harun Bey de herkes gibi, görünür başarılara imza atan kurumumuzu ziyaret etmiştir. Biz de kurumumuza yakışır şekilde milletvekilimizi ağırladık.

‘BEN BU KOLTUKTA OTURDUĞUM SÜRECE…’

Eskişehir OSB, devletimizin kıymetli bir kurumudur. Herkese kapıları açıktır. Tüm kişi ve kurumlarla iş birliğine hazırdır ki zaten başarımızın sırrı bu anlayıştır. Ve bu anlamda Eskişehir OSB tüm kişi ve kurumlarla yapıcı ilişki içerisinde olduğu için bürokrasinin yavaşlığından da etkilenmemektedir, iş ve işlemlerini hızla tamamlamaktadır. Buradan hareketle şunu vurgulamak isterim: Ben bu koltukta oturduğum sürece kimseyle ilişkilerim kötüleşmez.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@