Odunpazarı'na gelen depremzedeler için hazırlık yapılıyor

Odunpazarı Belediyesi, deprem bölgesinden ilçeye gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarına devam ediyor.

GÜNDEM 10.02.2023, 19:23
Odunpazarı'na gelen depremzedeler için hazırlık yapılıyor

10 ilde büyük yıkıma neden olan depremler sonrası, Odunpazarlıların büyük desteği ile yardım kampanyası yürüten Odunpazarı Belediyesi, bölgeye toplam 21 tır yardım malzemesi, iş makinası ve kamyon ile Odunpazarı Belediyesi Arama Kurtarma Ekibini (OBAK) gönderdi. Odunpazarı Belediyesi son olarak Odunpazarı’na gelen depremzedeler için kollarını sıvadı. Deprem koordinasyon iletişim merkezi belediye, kentte belediye imkanları dahilinde gıda, kıyafet gibi tüm ihtiyaçları depremzedeler için hazırlıyor. 

Odunpazarı Belediyesi, yüzyılın en büyük depremlerinin gerçekleştiği afet bölgesi için adeta bir seferberlik ilan etti. Odunpazarı Belediyesi’nin arama kurtarma ekibi OBAK, deprem haberinin duyulmasıyla derhal bölgeye hareket etti. Bölgeye intikal eden destek ekipleri, koordine halinde arama-kurtarma çalışmalarına katılıyor. Odunpazarı Belediyesi, toplam 21 tır dolusu gıda, battaniye, ısıtıcı, el feneri, pil, uyku tulumu, bot, mont, temizlik malzemesi ve bebek bezi gibi onlarca kalemdeki yardım malzemesini afet bölgesine gönderdi. 

ODUNPAZARI’NA GELEN DEPREMZEDELER İÇİN HAZIRLIK YAPILIYOR 

“Her zaman yanınızdayız. Yaraları birlikte saracağız” diyerek herkesi yardım seferberliğine davet eden Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı’na gelen depremzedeler için de kollarının sıvadı. Odunpazarı Belediyesi, deprem bölgelerinden Odunpazarı’na gelen deprem mağduru vatandaşlar için de hazırlıklarını sürdürüyor. Deprem koordinasyon iletişim merkezi kuran Odunpazarı Belediyesi, deprem bölgesinden gelen vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda 0 530 314 56 14, 0 530 314 56 31, 0 530 314 56 49 numaralı telefonları arayarak yardım talep edebileceklerini açıkladı. 

Öte yandan, Mehmet Terzi Kapalı Spor Salonu’na artık yardım malzemesi kabul edilmiyor. Vatandaşlar, deprem bölgesinden gelen vatandaşlara ulaştırılmak üzere ‘sıfır kıyafet’, kuru gıda, bebek bezi, bebek maması gibi yardımlarını Gökmeydan Mahallesinde bulunan Halk Market’e teslim edebilir. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@