Sivrihisar'dan 4 kamyon yardım malzemesi!

Sivrihisar, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen deprem sonrasında tüm kurum ve kuruluşlarıyla birlikte seferberlik ilan etti.

GÜNDEM 08.02.2023, 15:49
Sivrihisar'dan 4 kamyon yardım malzemesi!

Milli mübadele döneminde kahraman Türk ordusuna savaş uçağı alarak vatanseverliği ve yardımseverliği ile ön plana çıkan Sivrihisar halkı, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen deprem sonrasında da depremzedeler için tek yürek oldu. Battaniye, elektrikli ısıtıcı, gıda, kışlık kıyafet, bebek bakım malzemeleri gibi birçok yardımın adeta yağdığı Sivrihisar Belediyesi'nden 4 kamyon yola çıktı. Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, “bugün depremzedelere yardım için Sivrihisar tek yürek oldu. Sivrihisar halkı, depremzedelerin yaralarını biraz da olsa sarabilmek için tüm desteğini verdi. Depremzedelerimizin acısını hep birlikte paylaşıyoruz. Yardım kamyonlarımızı en iyi şekilde deprem bölgelerine ulaştırmak için elimizden gelen tüm seferberliği başlatmış bulunmaktayız. Deprem bölgesinde hayatını yitirmiş tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Rabbim bir daha bu ülkeye böyle acı günler göstermesin inşallah” dedi. Sivrihisar Belediyesi’nin deprem bölgesine ulaştırılmak üzere başlattığı yardım kampanyasına destek yağmuru devam ediyor. 

Gönül Dağı dizisi oyuncularından da yardım kampanyasına destek var 

Sivrihisar Belediyesi öncülüğünde düzenlenen yardım kampanyasına Gönül Dağı dizisinin sevilen karakteri Ferdi Sancar da destek verdi. Ferdi Sancar belediye binasına getirilen yardımların paketlenmesinde Sivrihisarlı kadınlara yardım etti. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@