banner298

banner194

TÜGİAD Başkanı Zengin: Sağlıkçılara şiddeti kınıyorum!

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Eskişehir Şube Başkanı Serkan Can Zengin, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

GÜNDEM 14.03.2022, 11:00 14.03.2022, 11:09
TÜGİAD Başkanı Zengin: Sağlıkçılara şiddeti kınıyorum!

Başkan Zengin mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde, bu mücadelenin en ön saflarında yer alan sağlık çalışanlarının toplumların geleceği için ne kadar hayati önemde olduklarını bir kez daha gördük, hatırladık. Sağlık çalışanlarımız bu dönemde önemli fedakarlıklar göstermiş, ailelerinden ayrı kalma ve yaşadıkları hayati riskler pahasına toplum sağlığı için seferber olmuştur. Bu mücadelede bizler için adeta bir destan yazan sağlık çalışanlarımızın haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. TÜGİAD Eskişehir Şubesi olarak sağlık çalışanlarına destek olmanın öneminin farkında, işadamları olarak bu konudaki sorumluluklarımızın bilincindeyiz ve her zaman elimizden gelen her türlü desteği verme gayreti içinde olacağız.

Maalesef ülkemizde sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olayları da devam etmektedir. Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceğinin emanet olduğu sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarını kınıyor ve bu konuda herkesi daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bu vesile ile insanı yaşatmayı, insanlığa daha nitelikli ve kaliteli bir sağlık hizmeti sunmayı amaç edinen, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına bu onurlu ve kutsal mesleği büyük özveriyle yerine getiren tüm hekimler ile sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyoruz."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@