100.YIL Coşkusunu bisiklet ve motosiklet ile kutladılar

Milli Bayramlarda düzenlenen ve geleneksel hale gelen 19. Bisiklet turu ve 7. Motosiklet turu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında gerçekleşti

KÜLTÜR SANAT 30.10.2023, 13:04 30.10.2023, 14:27
100.YIL Coşkusunu bisiklet ve motosiklet ile kutladılar

Odunpazarı Kent Konseyi tarafından Milli Bayramlarda düzenlenen ve geleneksel hale gelen 19. Bisiklet turu ve 7. Motosiklet turu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Eskişehir halkının büyük katılımıyla ve Odunpazarı Belediye Başkanı Av.Kazım Kurt’unda katılımıyla gerçekleşti.

Odunpazarı Kent Konseyi Bisiklet ve Motosiklet Çalışma grupları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda coşkusunu Eskişehir ‘liler ile birlikte şehrin bir çok noktasında yaşattılar.Bisiklet Çalışma Grubu öncülüğünde olan yaklaşık 300 bisikletlinin katılımıyla hareket eden bisiklet turu Odunpazarı Meydanı’ndan başlarken,Motosiklet çalışma Grubu ise birçok motosiklet gruplarının katılımı ile aynı noktadan Motosiklet Turu başlayarak şehri turladı.

Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru :‘Cumhuriyetin 100.Yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyoruz.Atatürk ‘ün işaret ettiği noktada ilke ve inkılaplarına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın çok sayıda katıldığı bu milli bayramlarımızda motosiklet ve bisiklet turlarımızı coşkuyla devam ettireceğini ,100 .Yıl ‘da alana Odunpazarı Belediyesi Tarafından yaptırılan Atatürk ve İsmet İnönü anıtının açılışının bu özel günle taçlandırmasına değirek Nice 100.Yıllar diyerek Türkiye ‘nin Doğum Gününü Kutluyoruz ” dedi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@