400 öğrenciden oluşan dev ritim orkestrası

Özel Çağdaş Okulları, akademik ve sportif başarıları ile adından sıkça söz ettirmenin yanı sıra, sanatsal faaliyetleri ile de ön plana çıkıyor.

KÜLTÜR SANAT 15.06.2023, 14:02
400 öğrenciden oluşan dev ritim orkestrası

Özel Çağdaş Okulları, akademik ve sportif başarıları ile adından sıkça söz ettirmenin yanı sıra, sanatsal faaliyetleri ile de ön plana çıkıyor. 2022-2023 eğitim- öğretim yılının sonuna gelinirken okulda; lise bilim şenliği, ilkokul bilim şenliği, English Fest, ortaokul müzik ve dans geceleri, ilkokul bahar şenliği gibi pek çok renkli etkinliğin dışında bir de rekora imza atıldı. Müzik Öğretmeni Yılmaz Lekesizgöz önderliğinde 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerinden oluşan 400 kişilik ritim orkestrası, okul bahçesinde konser verdi. Perküsyon şov yapan yüzlerce öğrenci, katılımcılara muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. 

Bu konser için uzun süredir hazırlık yaptıklarını belirten Müzik Öğretmeni Yılmaz Lekesizgöz, "Bu sene ilk kez ilkokul kademesinde tüm öğrencilerimiz ile ritim çalışmalarını darbuka eşlinde yaptık. Bugün 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerimizden oluşan 400 öğrencimizin konseri oldu ama okul olarak 4 yaştan itibaren her kademede bu perküsyon şovu gerçekleştirdik. Toplamda 600'e yakın öğrencimiz çeşitli etkinliklerde ritim şov gerçekleştirdi. Bu kadar kalabalık bir öğrenci grubunun bu şovu gerçekleştirmesi çok büyük başarı. Her bir öğrencimi tebrik ediyorum" diye konuştu.

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN VALS ŞOVU

Aynı gün, 2. sınıf öğrencilerinden oluşan 120 kişilik öğrenci grubu ise okul bahçesinde vals gösterisi yaptı. Modern Dans Öğretmeni Mert Alagaç eşliğinde hazırlanan miniklerin vals gösterisi görsel bir şölen oluşturdu. Vals sonrasında tüm ailelerin de çocuklarına eşlik ederek dans etmesi ile unutulmaz görüntüler oluştu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@