banner194

Anadolu Üniversitesi öğrencisine birincilik ödülü!

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencisi Erdem Sönmez, 19. Geleceğin Sineması Yarışması’nda “Eskiden Daha Kirli” adlı filmiyle birinci oldu.

KÜLTÜR SANAT 18.09.2022, 17:26
Anadolu Üniversitesi öğrencisine birincilik ödülü!

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Erdem Sönmez, 19. Geleceğin Sineması Yarışması’nda “Eskiden Daha Kirli” adlı filmiyle birinci oldu. Yarışma jürisinde deneyimli oyuncu, yönetmen ve yapımcıların da yer aldığı yarışmada Sönmez, ödülünü T. C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’ın elinden aldı.

Sönmez: “Kazandığım bu başarı motivasyonumu arttırdı”

Elde ettiği başarı hakkında görüşlerini dile getiren Sönmez şunları söyledi: “Eskiden Daha Kirli, iki yıl önce yazmaya başladığım bir senaryoydu. 2 yıllık bir emeğin ödülle geri dönmesi gurur verici bir şey. Dolayısıyla öğrenci olarak hem senaryosunu yazıp hem de yönettiğim bir filmle ödül almak beni çok mutlu etti. Kazandığım bu başarı motivasyonumu arttırdı ve buna bağlı olarak daha çok üretim yapma hevesini bende doğurdu. Önümüzdeki dönemlerde çalışmak ve daha çok üretmek istiyorum.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@