banner298

banner194

Bobo’nun Yolculuğu yakında Eskişehir'de sahnelenecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları  “Bobo’nun Yolculuğu” adlı yeni çocuk oyununun provalarına başladı...

KÜLTÜR SANAT 03.02.2023, 16:50
Bobo’nun Yolculuğu yakında Eskişehir'de sahnelenecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları  “Bobo’nun Yolculuğu” adlı yeni çocuk oyununun provalarına başladı. Oyun Mart ayı içinde küçük izleyiciler ile buluşacak. 

Şehir Tiyatroları, Eskişehirli minik izleyicileri için yeni çocuk oyunları sahnelemeyi sürdürüyor. Şehir Tiyatrolarında Dramaturg olarak görev yapan Şafak Özen’in yazıp yönettiği “Bobo’nun Yolculuğu” adlı çocuk oyunu seyircileriyle buluşmak üzere provalarına başladı. Oyunda Gamze Kılıkçı, Ceyda Onbul, Ahmet Barut, Sinan Aktezcan ve Nigar Berktin rol alıyorlar.

Doğa ve çevre dostu bir konuyu ele alan oyun, küçük bir çocuğun oyuncak ayısı Bobo’nun kaybolmasının ardından çıktığı eğlenceli ve macera dolu bir yolculuğu anlatıyor.  

Farklı kullanımlara sahip kuklalar eşliğinde sahnelenecek olan oyunun sahne ve kukla tasarımını yaratıcı kukla tasarımları ile adından sıkça söz ettiren Ayten Öğütcü gerçekleştiriyor. Oyunun ışık tasarımını Ali Rıza Tekin, müziklerini ise Şehir Tiyatroları sanatçısı Devrim Özder Akın üstleniyor.

Provaları aralıksız sürdürülen “Bobo’nun Yolculuğu” adlı çocuk oyunu Mart ayı içinde çocuklarla buluşacak ve sezon boyunca Şehir Tiyatrolarında sahnelenmeye devam edecek.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@