banner298

banner194

Çağdaş’ta 18 Mart coşkusu

Özel Çağdaş Okullarında, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nü duygu dolu bir törenle gerçekleştirildi...

KÜLTÜR SANAT 17.03.2023, 15:19
Çağdaş’ta 18 Mart coşkusu

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için üç ayrı oturum şeklinde gerçekleştirilen 18 Mart Çanakkale Zaferi törenleri; İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Özel Çağdaş Fen ve Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Gülşah Şenana, şöyle konuştu: “Çanakkale Zaferimizin 108. yıldönümünde Mustafa Kemal Paşa ve onun şahsında, dünden bugüne tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Yazdığınız destan ve bıraktığınız emanet Türk Milletinin yüreğinden asla silinmeyecek! Her anı bir destan olan Çanakkale Savaşı selam olsun! Çanakkale’de vatanı ve namusu için can veren şehitlere, Çanakkale Gazilerine selam olsun! Yüreği Çanakkale Şehitlerimizin ideali ile atan gençlerimize selam olsun!”

ÇANAKKALE ZAFERİ TİYATRO VE LİRİK DANS GÖSTERİSİ İLE ANLATILDI

Çanakkale ruhunu derinden hissettiren konuşmalarla devam eden törende lise öğrencileri tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferini anlatan tiyatro oyunu büyük ilgi gördü. Çanakkale'de şehit olan askerlerimizin lirik dans gösterisi ile izleyicilerle buluştuğu dakikalarda, öğretmen ve öğrenciler duygusal anlar yaşadı. 18 Mart Çanakkale Zaferi programı koronun seslendirdiği hüzün ve gurur yüklü Anadolu türküleri ile sona erdi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@