Çağfen Koleji'nden 'Yeşil Çam' gecesi

Çağfen Koleji yine anlamlı bir etkinliğe imza attı. Gecenin tüm geliri de Türk Eğitim Vakfı'na (TEV) bağışlandı...

KÜLTÜR SANAT 10.01.2023, 15:57
Çağfen Koleji'nden 'Yeşil Çam' gecesi

Çağfen Koleji yine anlamlı bir etkinliğe imza attı. Nostalji dolu Yeşilçam Gecesi'nde öğrenciler yeteneklerini sergiledi, nesiller bir araya geldi. Gecenin tüm geliri de Türk Eğitim Vakfı'na (TEV) bağışlandı.

Çağfen Koleji tarafından Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Yeşilçam Gecesi büyük ilgi gördü ve beğeni topladı.  Türkiye'nin sinema tarihinde önemli bir yeri olan Yeşilçam filmlerini ve döneminin ele alındığı özel etkinlikte, Çağfen Koleji öğrencileri farklı becerilerini keşfedip yeteneklerini sergilerken, yeterli eğitim alma imkânı olmayan akranlarına destek olacak örnek bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

Yeşilçam Gecesi nesilleri bir araya getirdi

Çağfen Koleji Müzik Öğretmeni Dila Kartal, Resim Öğretmeni Şeyma Başaran, Bedensel Koordinasyon-Dans Öğretmeni Fulya Akaoğlu, Drama-Tiyatro Öğretmeni Furkan Kaya himayelerinde Çağfen Koleji Anadolu Lisesi, Dans Kulübü, Müzik Kulübü, Tiyatro Kulübü, Sanat Kulübü öğrencileri Yeşilçam Gecesi’yle birlikte, farklı medya kültürleriyle yetişen nesilleri de bir araya getirdi. Katılımcıları eski dönemlere ve Yeşilçam dönemine götüren gecede, öğrencilerin hazırladıkları çalışmalar büyük beğeni topladı, ayakta alkışlandı.

Tüm gelir Türk Eğitim Vakfı'na bağışlandı

Ebeveynler ve öğrencilerle birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Çağfen Koleji, düzenlediği bu etkinlik ile tüm gelirini Türkiye Eğitim Vakfı’na bağışlayacağını belirtti.

Çağfen Koleji öğrencileri ürettikleri proje ve sosyal sorumluluk çalışmaları ile seslerini her zaman daha fazla duyurmaya devam ediyor. Gecede emeği geçen öğretmenler ve öğrenciler, Türk Eğitim Vakfı'na bir kez daha destek olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@