Eskişehir'de coşkulu 23 Nisan konseri

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Korosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen konserde, bayram coşkusu yaşattı...

KÜLTÜR SANAT 17.04.2023, 15:54
Eskişehir'de coşkulu 23 Nisan konseri

Tepebaşı Belediyesi, milli günlerin anlam ve önemine uygun etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Korosu tarafından gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konseri de Eskişehirli vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’ndeki konserde 80 çocuk milli marş ve şarkıları Derya İnanç’ın şefliğinde coşkuyla seslendirdi. Salonu dolduran Eskişehirliler de ellerinde Türk Bayrağı ile coşkuya ortak oldu.

İzmir Marşı ile son bulan konserde sahneye çıkan Başkan Ataç da Şef İnanç ve çocukları tebrik ederken, “Sevgili anne ve babalar, çocuklarınızı Tepebaşı Belediyesi’ne emanet ettiğiniz için sizlere teşekkür etmek istiyorum. Aramızda bu güven duygusu olmasaydı ne bu güzel orkestralar olurdu ne de bu konserler yapılabilirdi. 40 çocuk ve 40 keman ile başladığımız bu çalışma dev gibi büyüyen bir orkestraya dönüştü. Fazıl Say ile birlikte çalacak kadar da başarılar elde ettiler. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı da yürekten kutluyorum. İkinci yüzyılın 15 Mayıs’ında da en büyük baharı kutlayacağız. Çocuklar, bu bahar sizin için geliyor. Sizin daha güzel bir zihniyet ile büyümenizi, gelişmenizi ve ülkenize hayırlı bireyler olarak yetişmenizi sağlamak üzere gelecek. İçimize kazınmış olan Atatürk sevgisini kimse sökemeyecek. 23 Nisan kutlu olsun. Hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Ataç, Şef İnanç’a da çiçek takdim ederken etkinlik alkışlar eşliğinde sona erdi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@