banner298

banner194

Eskişehir'de sanatçılar Kılıçoğlu'nu inceledi

Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği 15. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu sanatçıları, Kılıçoğlu Kiremit’in OSB’de bulunan fabrikasına gitti...

KÜLTÜR SANAT 13.09.2022, 11:56
Eskişehir'de sanatçılar Kılıçoğlu'nu inceledi

Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği 15. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’na katılan yerli ve yabancı sanatçılar, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile birlikte sempozyumun ana sponsorlarından olan Kılıçoğlu Kiremit’in Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikalarında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Ataç ve sanatçılar, Kılıçoğlu Kiremit markasını bünyesinde bulunduran Endel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Özaydemir ve diğer yöneticiler ile bir araya geldi. Başkan Ataç ve sanatçılar, fabrikayı Burak Özaydemir eşliğinde gezerek üretim alanları hakkında bilgiler aldı. Özaydemir fabrikanın tarihçesi ve günümüzdeki faaliyetleri hakkında da detaylı bilgiler verdi. Başkan Ataç da Özaydemir ailesine Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’na verdikleri destekler için teşekkür etti. Özaydemir de sektöre önemli katkılarda bulunan uluslararası bir sanat etkinliğini, 15. kez gerçekleştirdiği için Başkan Ataç’a tebriklerini iletti.

Ziyarette Başkan Ataç ve sanatçılar, fabrika emekçilerine de çalışmalarında kolaylıklar diledi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@