banner298

banner194

Eskişehir Liselerarası Tiyatro Şenliği'nde önemli gelişme!

Eskişehir Kent Konseyi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü paydaşlığında yapılan Tiyatro Şenliği için ilk adım atıldı...

KÜLTÜR SANAT 05.02.2023, 15:47
Eskişehir Liselerarası Tiyatro Şenliği'nde önemli gelişme!

Eskişehir Kent Konseyi Kültür ve Sanat Çalışma Grubu ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları paydaşlığında geleneksel olarak düzenlenen ve liseli gençlerin büyük bir heyecan ile beklediği “Eskişehir Liselerarası Tiyatro Şenliği” için ilk adım atıldı.

İmza öncesi konuşan Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, geçen dönemlerde şenliğe katılarak sahne tozunu yutmuş birçok gencin şu an konservatuarda öğrenim gördüğünü ya da tiyatro oyuncusu olduğunu ve bu durumdan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

Bu yıl 9’uncusunun düzenleneceğini anımsatan Akçasoy “Bugün ilk adımı İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarımız ile birlikte atıyoruz. Ben başta Büyükşehir Belediyemize, Kültür Sanat Çalışma Grubumuzun değerli üyelerine, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Eskişehir Şehir Tiyatrolarına, Tiyatro Şenliği’ne katılacak tüm okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve sanatseverlere şimdiden teşekkür ediyor, hayırlı olsun diyorum ”dedi.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ayben Çimen ve Şehir Tiyatrolarından Şafak Özen de, bu anlamlı organizasyonda paydaş olarak yer aldıkları için mutluluk duyduklarını belirttiler.

Konuşmaların ardından “9. Eskişehir Liselerarası Tiyatro Şenliği Protokolü” Başkan Nuray Akçasoy, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ayben Çimen, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarından Şafak Özen ve Kültür Sanat Çalışma Grubu Başkanı Ali Kara tarafından imzalandı.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@