İki Elin Sesi Var Bozüyüklüler ile buluşacak

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası, verdiği konserler ile adından söz ettirmeye devam ediyor...

KÜLTÜR SANAT 11.04.2023, 16:44
İki Elin Sesi Var Bozüyüklüler ile buluşacak

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası, 15 Nisan Cumartesi günü Bozüyük’te vereceği konser öncesi son provalarını yapıyor.

15 Nisan Cumartesi günü Bozüyük Belediyesi ev sahipliğinde ve Simay Pala’nın şefliğinde gerçekleşecek konserin hazırlıkları da tüm hızıyla devam ediyor. Elde ettiği başarılar ile ünü Türkiye sınırlarını aşan İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası, hazırlıklarını sürdürürken, öğrenciler müzik yapmaktan ve izleyici karşısına çıkacakları için de çok heyecanlı olduklarını söylüyor.

Çalışmalarına Melih Savaş Yaşam Köyü’nde bulunan eğitim ve çalışma merkezinde devam eden öğrenciler, “Çok sıkı çalışarak eğitmenlerimizin yardımıyla konserimize hazırlanıyoruz. Müzik sevgimiz ile orkestraya katıldık ve kendimizi geliştiriyoruz. Tempolu ve yoğun bir çalışma programımız var. Burada olmak, sahneye çıkmak, müziğimizi insanlara sunmak bize özgüven veriyor ve takım olmayı öğretiyor. Enstrüman çalmak, bu orkestranın bir parçası olmak çok güzel. Arkadaş ortamı, müzik bilgimize katkıları, sağladığı tecrübeler çok faydalı. Konserimiz çok keyifli olacak” diyor. Orkestra konserde, Georgy Sviridov’un “The Snow Storm”, “Troyka”, “Military March”, Jaques Offenbach’ın “Can-Can”, Oyıtr İlyiç Tchaikovsky’nin “Waltz Of the Flowers” ve Duke Ellington’un “Caravan” adlı eserlerini seslendirecek.

15 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’te, Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek konserin biletleri, merkezden ücretsiz olarak temin edilebilecek.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@