banner298

banner194

Mihalıççıklı gençler doğaçlama tiyatroda buluştu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kırsal ilçelerdeki gençlerle buluşmak üzere düzenlediği “Doğaçlama Tiyatro Gösterisi”ne Mihalıççık ilçesi ile devam etti.

KÜLTÜR SANAT 17.01.2023, 16:12
Mihalıççıklı gençler doğaçlama tiyatroda buluştu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, kırsal ilçelerdeki gençlerle buluşmak üzere düzenlediği “Doğaçlama Tiyatro Gösterisi”ne Mihalıççık ilçesi ile devam etti. Gösteriye gençlerin yanı sıra ilçe sakinleri de büyük ilgi gösterdi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi ESMEK’e bağlı olarak faaliyet gösteren Gençlik Merkezi düzenlediği etkinliklerle gençlik buluşmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Gençlik Merkezi’nin, kent merkezindeki gençlerin yanı sıra kırsal ilçelerdeki gençlerle buluşmak üzere düzenlediği “Doğaçlama Tiyatro Gösterisi” ilçe ilçe gezmeye devam ediyor. Alpu ve Çifteler ilçesinde gerçekleştirilen gösterinin üçüncü adresi Mihalıççık ilçesi oldu. Büyükşehir Gençlik Merkezi ile Eskitiyatro ekibi işbirliğiyle düzenlenen gösteriye ilçedeki gençler ve ilçe sakinleri büyük ilgi gösterdi.

 Keyifli ve tebessüm ettiren görüntülerin ortaya çıktığı etkinlikte doğaçlama tiyatro ile izleyiciler de oyunun bir parçası oldular.

Etkinlik sayesinde güzel bir akşam geçirdiklerini belirten Mihalıççıklı gençler, “Çok güzel, çok eğlenceli bir gösteri izledik. Böylesi güzel bir etkinlik düzenlediği için Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’e çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da bu tür etkinliklerin devamını dileriz. Hepimiz için çok farklı ve özel bir deneyim oldu.” dediler.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@