banner298

banner194

'Ödenmeyecek Ödemiyoruz' Kasım'da izleyici ile buluşacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları yeni sezonda sahneleyeceği, “Ödenmeyecek Ödemiyoruz” adlı oyununun provalarına başladı.

KÜLTÜR SANAT 28.09.2022, 14:45
'Ödenmeyecek Ödemiyoruz' Kasım'da izleyici ile buluşacak

2022-2023 Tiyatro Sezonuna birbiri ardına yeni projeleri ile başlayacak olan şehir tiyatroları, dünyaca ünlü İtalyan oyun yazarı Dario Fo’nun “Ödenmeyecek Ödemiyoruz” adlı oyununu Kasım ayı içerisinde izleyici ile buluşturacak. Füsun Demirel’in Türkçemize kazandırdığı oyunun yönetmenliğini Eskişehir Şehir Tiyatroları sanatçısı Burcu Tutkun Turan üstleniyor. 

Komedi unsurları taşıyan ve İtalyan işçi sınıfının yoksulluğu, açlığı ve yaşam mücadelesi üzerinden sistem eleştirisi yapan oyun, yaşadığı şehirdeki bir marketi yağmalayan bir kadının başından geçenleri anlatıyor. Oyunun dekor tasarımını Başak Özdoğan, kostüm tasarımını Funda Çebi ve ışık tasarımını ise Mustafa Kala gerçekleştiriyor. Oyunun müzikleri ise Şehir Tiyatroları sanatçısı Ali Eyidoğan’a ait. 

Gençlik Merkezi içerisindeki Tepebaşı Sahnesinde Kasım ayında izleyici ile buluşacak olan “Ödenmeyecek Ödemiyoruz” adlı oyun sezon boyunca Şehir Tiyatroları bünyesinde sahnelenmeye devam edecek. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@