banner298

banner194

Odunpazarı'nın mahallelerinde eğlence var!

Odunpazarı Belediyesi’nin geleneksel haline gelen “Akşamlar Birlikte Güzel” etkinlikleri  Emek Mahallesi’nde başladı...

KÜLTÜR SANAT 21.08.2022, 15:08 21.08.2022, 15:11
Odunpazarı'nın mahallelerinde eğlence var!

Odunpazarı Belediyesi’nin geleneksel haline gelen “Akşamlar Birlikte Güzel” etkinlikleri  Emek Mahallesi’nde başladı. Etkinlikler kapsamında Odunpazarı Belediye Tiyatrosu yetişkin ve çocuk oyunlarıyla tiyatro severler ile bir araya gelirken, “Akşamlar Birlikte Güzel” etkinlikleri farklı mahallelerde 30 Eylül’e kadar Cuma günleri ücretsiz olarak gerçekleşecek. 

Odunpazarı Belediyesi, her yaz düzenlediği ve artık geleneksel hale gelen “Akşamlar Birlikte Güzel” etkinliğine devam ediyor. 5 farklı mahallede gerçekleştirilecek olan “Akşamlar Birlikte Güzel” etkinliğinin ilki, Emek Mahallesinde bulunan Türkiye – Azerbaycan Kardeşlik Parkı’nda düzenlendi. Etkinlik kapsamında önce Odunpazarı Belediye Tiyatrosunun çocuk oyunu “Büyüyünce Ne Olsam” adlı çocuk oyunu miniklerle buluştu. Ardından da “Pop Sahne” seyircisi ile bir araya geldi. Emek Mahallesi sakinleri “Akşamlar Birlikte Güzel” etkinliğine yoğun ilgi gösterdi. Keyif dolu bir akşam geçiren mahalle sakinleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti. 

AKŞAMLAR BİRLİKTE GÜZEL GÜNDOĞDU MAHALLESİNDE DEVAM EDECEK 

“Akşamlar Birlikte Güzel” etkinlikleri, 26 Ağustos Cuma Gündoğdu Mahallesi Şehit Pyd. Ast. Ersin Çakal Parkı’nda 18:00’da çocuk oyunu “Büyüyünce Ne Olsam” ve 20:00’da Yetişkin oyunu “Pop Sahne” ile devam edecek. Etkinlikler,16 Eylül Cuma Erenköy Mahallesi Sezai Aksoy Halk Merkezi Bahçesi’nde 18:00’da çocuk oyunu “Büyüyünce Ne Olsam” ve 20:00’da Yetişkin oyunu “Pop Sahne”; 23 Eylül Cuma 75.Yıl Mahallesi Sezai Aksoy Halk Merkezi Bahçesi’nde 18:00’da çocuk oyunu “Büyüyünce Ne Olsam” ve 20:00’da Yetişkin oyunu “Pop Sahne”; 30 Eylül Cuma Paşa Mahallesi Hicri Sezen Parkı’nda 18:00’da çocuk oyunu “Büyüyünce Ne Olsam” ve 20:00’da Yetişkin oyunu “Pop Sahne” ile son bulacak.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@