Şehir Tiyatrolarının oyunları İstanbul’da sahnelenecek

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Macbeth ve D-21 (Deniz’e Mektup) adlı oyunlarını İstanbullu tiyatro severler için sahneleyecek...

KÜLTÜR SANAT 07.04.2023, 16:43
Şehir Tiyatrolarının oyunları İstanbul’da sahnelenecek

Eskişehir Şehir Tiyatroları 11-15 Nisan Tarihleri arasında Eskişehir’de sezon boyunca sahnelenmeye devam eden Macbeth ve D-21 (Deniz’e mektup) adlı oyunlarını, İstanbul Devlet Tiyatrosu Mecidiyeköy Büyük Sahnede İstanbul seyircisi ile buluşturuyor.

Tiyatro severler 11-12 Nisan Tarihlerinde Barış Erdenk’in yönettiği, Shakespeare’in ölümsüz eseri “Macbeth” ile 13, 14 ve 15 Nisan tarihlerinde Eskişehir Şehir Tiyatroları sanatçısı Emre Basalak’ın yazıp yönettiği D-21 (Deniz’e Mektup) adlı oyunları İstanbul’da izleme fırsatı bulabilecekler.

Eskişehir Şehir Tiyatrolarının sahnelediği oyunların büyükşehirlerde ve özellikle İstanbul’da sahnelenmesi yönünde seyircilerin yoğun talebi ile gerçekleştirilen turne, 11-15 Nisan haftasında tiyatro severlere dolu dolu bir program sunacak.

Sanatseverlerin Devlet Tiyatrosunun sitesine girerek internet üzerinden bilet alıp izleyebilecekleri oyunların başlama saati ise 20.30.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@