Seyitgazi'de eğlenceli keşif

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği gezide fotoğrafçılar, kadim uygarlıklara ev sahipliği yapan Seyitgazi ilçesini keşfettiler...

KÜLTÜR SANAT 24.03.2023, 14:14 24.03.2023, 15:17
Seyitgazi'de eğlenceli keşif

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nin düzenlediği gezide fotoğrafçılar kadim tarihi ile Hitit, Frig, Roma, Doğu Roma, Selçuklu ve Osmanlı uygarlıklarına ev sahipliği yapan Seyitgazi ilçesini keşfettiler.

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ilçede bulunan “Taşlık Çiftlik Köy Proje” alanında fotoğrafçılarla bir araya geldi. Fotoğrafçılara projeyi anlatan Başkan Tepe ilçe turizmine verecekleri katkı için teşekkür etti.

40 fotoğrafçının katıldığı gezide,  Şeyh Sücaeddin Veli Külliyesi, Santral Park Tesisleri, Bor ve Etnografya Müzesi, Seyyid Battal Gazi Türbesi, Kervansaray kazı alanı, Seyir Terası, Üryan Baba Türbesi ve Doğançayır Nazım Hikmet Parkı’nı gezerek fotoğrafladılar.

Soğuk hava ve yağışa rağmen Büyükşehir Belediyesi Turizm Tanıtma Şube Müdür V. Hakan Öncü ile Seyitgazi Belediyesi görevlisi Osman Sarı'nın verdiği bilgiler eşliğinde tarihi noktaları ayrıntılı biçimde karelerine sığdıran fotoğrafçılar, gezi için Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e teşekkür ettiler.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@