Eskişehir'de veteriner hekimlere önemli eğitim

EBVHO AKADEMİ'nin öncülüğünde, 'Veteriner Hekimlikte Hematolojik Analizler, Biyokimyasal Analizler ve Kan Gazlarının Yorumlanması' konularında eğitim verildi...

EĞİTİM 20.12.2022, 16:26 20.12.2022, 16:33
Eskişehir'de veteriner hekimlere önemli eğitim

EBVHO AKADEMİ'nin öncülüğünde, Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Prof. Dr. Abuzer Acar ve Aksaray Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Doç. Dr. Ali Evren Haydardedeoğlu tarafından; Veteriner Hekimlikte Hematolojik Analizler, Biyokimyasal Analizler ve Kan Gazlarının Yorumlanması konularında eğitim çalışması, Eskisehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün toplantı salonunda gerçekleştirildi.

EBVHO Akademinin birinci bölümü Doç. Dr. Ali Evren Haydardedeoğlu, Biyokimyasal ve Hematolojik Analizler konulu sunumlarıyla başladı ve soru cevap bölümüyle son buldu.

EBVHO Akademinin ikinci bölümünde ise Prof. Dr. Abuzer Acar, Kan Gazlarının Yorumlanmasi konulu uygulamalı sunum yaptı.

Eğitimin sonrasında Eskişehir Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Erdinç Yuva yaptığı konuşmada "EBVHO akademi olarak veteriner hekim arkadaşlarımızın ihtiyaç duyduğu tüm konularda destek sunarak mesleki gelişimde farkındalık oluşturacağız. Eskişehir Bilecik Bölgesinde bulunan veteriner hekimler olarak bilimsel gelişmeleri yakından takip ediyor ve can dostlarımız için kendimizi sürekli güncelliyoruz’’ dedi.

Eğitim programı tüm katılımcılara katılım belgesi verilmesi ve aile fotoğrafı çekimi sonrasında son buldu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@