banner298

banner194

Eskişehir'de o parkı cayır cayır yaktılar!

Tepebaşı Belediyesi’nin Batıkent Mahallesi’nde çocukların kullanımına sunduğu oyun grubu yakılarak kullanılmaz hale getirildi...

OLAY 26.10.2022, 13:31
Eskişehir'de o parkı cayır cayır yaktılar!

Tepebaşı Belediyesi’nin Batıkent Mahallesi’nde çocukların kullanımına sunduğu oyun grubu, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yakılarak kullanılmaz hale getirildi

Tepebaşı Belediyesi tarafından yaşanılabilir bir ilçe oluşturmak hedefiyle hayata geçirilen uygulamalar arasında bulunan parklar şehir magandaları tarafından tehdit ediliyor.

Son olarak Batıkent Mahallesi Adayolu Sokak’ta bulunan parkta çocukların kullanımına sunulan oyun parkı, kimliği belirsiz kişiler tarafından yakıldı. Yangın kısa sürede söndürülse de oyun grubu olay neticesinde kullanılamaz hale geldi. Belediye yetkilileri, hizmete dönüşen uygulamaların kendini bilmez kişilerce tahrip edilmesinin, tüm kenti zarara uğrattığını vurguladı. Batıkent Mahallesi sakinleri de yaşanan olaydan dolayı üzüntü duyduklarını ifade etti.

Yetkililer, sunulan hizmetlere ve ortak kullanım malzemelerine herkesin sahip çıkması gerektiğini belirterek, yakılan oyun grubunun en kısa sürede yenilenerek yeniden çocukların hizmetine sunulacağını kaydetti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@