Siyasi parti lideri hastaneye gitti ve günün sonu karakolda bitti
Tuğra Partisi genel başkanı Hatice Çelik İlközen, 28 kasım saat 14:00'da mide bulantısı ve kusma şikayet ile ESOGÜ'ye gitti ve günün sonu karakolda bitti.

İddiaya göre: 28 kasım günü saat 14:00 sularında mide bulantısı ve kusma şikayeti ile ESOGÜ acile giriş yapan Hatice Çelik İlközen yaklaşık bir saat bekleyişin ardından görevlilere acı çektiğini daha fazla dayanamdığını belirtti. Görevli sarı alana geçmesini ve oradaki doktorun ilgileneceğini söyleyerek İlközen'i sarı alana yönlendirdi. Bahsi geçen doktorun ilgilenmemesi ve görevde olmayan bir asistan müdahil olmaya çalıştı, sarı alanda yer olmadığını kemoterapi yapıldığını dile getirdi. Görevde olmayan asistan hastalara sesini yükselterek dışarıda beklemelerini söyledi ve aralarında İlközen'inde bulunduğu hastalara hakaret etti. İlköz görevde olmayan asistana bu şekilde bağıramazsın diye çıkışması ve siyasi parti genel başkanı olduğu ve hastalara bu şekilde davranmamasını dile getirerek siyasi parti kimliğini çıkarıp gösterdiği ensanda asistan kimliği fırlatarak burada siyaset geçmez ifadesini kullanarak video çekme bahanesi ile bir anda BEYAZ KOD bağırması sonucu olay karakolda bitti.
Tuğra Partisi Genel Başkanı Hatice Çelik İLKÖZEN 29.11.2023 Sabah Saat:09:00 da Savcılığa ifade verdikten sonra basın açıklaması yapacağını dile getirdi.
saglisolluhaber.com