Eskişehir 112 personeli işaret dili öğreniyor

Eskişehir İl Ambulans Servisi Başhekimliği’ne bağlı Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında görev alan 10 kişi daha işaret dili eğitimini başarıyla tamamladı.

SAĞLIK 08.10.2021, 21:01 09.10.2021, 10:09
Eskişehir 112 personeli işaret dili öğreniyor

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge’nin Eskişehir’deki işitme engelli vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla başlattığı “İşaret Dili Eğitimi” projesi kapsamında Eskişehir İl Ambulans Servisi Başhekimliği’ne bağlı Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında görev alan 10 kişi daha işaret dili eğitimini başarıyla tamamladı.

Eskişehir İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Veli Görkem Pala, konuya ilişkin olarak, daha önceden işaret dili eğitimi almış ekip arkadaşlarının bulunduğunu belirterek Eskişehir genelinde 7 gün 24 saat mutlaka en az bir işaret dili eğitimini tamamlamış personelin nöbette olmasını önemsediklerini söyledi.

Eskişehir İl Ambulans Servisi Başhekimliği’nin kendi alanında Türkiye’de öncü, yenilikçi, örnek gösterilen ve çok güçlü performansa sahip olduğunun altını çizen Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Bilge, engelsiz bir acil sağlık hizmeti için 2021 yılı sonuna kadar Eskişehir İl Ambulans Servisi personelinin yüzde 10’unun işaret dili eğitimini başarıyla tamamlamasını hedeflediklerini ve bu alanda da örneği olmayan bir iyi uygulama ortaya koyulacağını ifade etti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@