İl Sağlık Müdürlüğü'nde radikal değişimler! İşte atananlar ve görevden alınanlar

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü'ne atanan Yaşar Bildirici yönetim kademesinde radikal değişikliklere imza atıyor… İşte olası görevden almalar ve yeni atamalar…

SAĞLIK 09.11.2023, 13:50 09.11.2023, 14:13
İl Sağlık Müdürlüğü'nde radikal değişimler! İşte atananlar ve görevden alınanlar

SAĞLI SOLLU HABER ÖZEL

Prof. Dr. Uğur Bilge’nin görev süresinin dolmasıyla beraber Dr. Öğretim Üyesi Yaşar Bildirici Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü’ne atanmıştı.

Bildirici’nin, müdürlüğe atanmasıyla beraber yönetim kadrosunu hangi isimlerden oluşturacağı merak ediliyordu.

Alınan bilgiye göre kısa süre içerisinde hemen hemen tüm birim başkanlarının ve il sağlık müdür yardımcılarının görevden alınacağı öğrenildi.

Özellikle bugün üç isim ile ilgili gelişme yaşanacağı da gelen bilgiler arasında.

Buna göre Anadolu Üniversitesi’nde görev yapan Erol Yılmaz’ın İl Sağlık Müdürlüğüne birim başkanı ve il sağlık müdür yardımcısı olarak atanması bekleniyor.

Eskişehir İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Veli Görkem Pala’nın da yine İl Sağlık Müdürlüğüne birim başkanı ve il sağlık müdür yardımcısı olarak görevlendirilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

İl Sağlık Müdürlüğü’nde bir de görevden alma yaşanması tahmin ediliyor. Destek hizmetlerinden sorumlu İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Seydi Ahmet Güllü’nün görevden alınacağına karar verildiği konuşuluyor. Öte yandan, Seydi Ahmet Güllü'nün, akrabalarını ve yakınlarını kayırmak suretiyle İl Sağlık Müdürlüğüne çalışan olarak aldığı iddiaları da uzun süredir dillendiriliyordu. Güllü'nün görevden alınmasında bu iddiaların da etkisinin olduğu görüşü hakim.

Devamı gelecek…

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@