İl Sağlık Müdürü Öğr. Üyesi Dr. Yaşar Bildirici'den Aile Sağlık Merkezlerine Ziyaret

İl Sağlık Müdürümüzden Alanönü (ASM), Yenidoğan (ASM) ve Odunpazarı Göçmen Sağlığı Merkezine ziyaret.

SAĞLIK 23.10.2023, 16:44 23.10.2023, 17:10
İl Sağlık Müdürü Öğr. Üyesi Dr. Yaşar Bildirici'den Aile Sağlık Merkezlerine Ziyaret

İl Sağlık Müdürümüz Öğr. Üyesi Dr. Yaşar Bildirici, Alanönü Aile Sağlığı Merkezi, Odunpazarı Göçmen Sağlığı Merkezi ve Yenidoğan Aile Sağlığı merkezlerini ziyaret etti. Ziyaretlerine Odunpazarı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Babur Mimtaş eşlik etti.

Öğr. Üyesi Dr. Yaşar Bildirici ziyaretinde; Sağlık merkezlerinin sorumlu hekimleri ve çalışan personelleriyle tanışıp, hal hatır sorduktan sonra çalışma koşullarıyla ilgili bilgiler aldı. Sağlık merkezlerine muayeneye gelen hasta ve hasta yakınlarıyla da yakından ilgilenen Bildirici hasta ve hasta yakınlarının taleplerini dinledi.

Dr. Yaşar Bildirici, ziyaretler sırasında sağlık merkezlerinin mevcut durumu hakkında detaylı bilgiler aldı ve sağlık hizmetlerinin vatandaşlarımıza daha iyi nasıl sunulabileceği konusundaki fikirlerini paylaştı. Yerinde yapılan bu incelemelerin, yerel sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi için çok önemli olduğunu belirtti.

Dr. Yaşar Bildirici; “Sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve vatandaşlarımıza daha iyi bir sağlık hizmeti sunmak için çalışan tüm personellerimize çok teşekkür ediyorum dedi.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@