banner298

banner194

Uğur Bilge acil sağlık istasyonlarında!

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge, acil sağlık hizmetleri istasyonlarında sağlık personelini ziyaret etti... Dr. Veli Görkem Pala da eşlik etti...

SAĞLIK 07.08.2022, 13:55
Uğur Bilge acil sağlık istasyonlarında!

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr.Uğur Bilge acil sağlık hizmetleri istasyonlarında nöbetteki sağlık personelini ziyaret etti. Ziyarete ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Veli Görkem PALA da eşlik etti. Prof. Dr. Uğur Bilge, görev başında bulunan sağlık çalışanları ile samimi bir ortamda sohbet ederken hizmet sunumunda karşılaştıkları zorluklar hakkında da görüş alış-verişinde bulundu.

Sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görmek, ihtiyaçları ve sorunları tespit etmek amacıyla ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Prof. Dr.Uğur Bilge, yeni istasyon ve ambulansların sunulan hizmet kalitesini artırdığına dikkat çekti. Ayrıca personellerin fiziki ortamın yapılan tadilat ve düzenlemelerle birlikte son derece modern bir hale geldiğini belirten; Prof. Dr. Uğur Bilge, Acil Sağlık Hizmetlerinin sağlık hizmet çeşitliliğinin ve kalitesinin artması adına önemli projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini de vurguladı.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@