Burhan Sakallı'dan flaş açıklama: Eskişehirspor'u kurtarabilirdim!

AK Parti MKYK Üyesi Burhan Sakallı, Kanal 26 ekranlarında çarpıcı açıklamalarda bulundu... Sakallı, başkan seçilseydi Eskişehirspor'un kurtulacağını savundu...

SPOR 25.03.2022, 18:56 27.03.2022, 00:50
Burhan Sakallı'dan flaş açıklama: Eskişehirspor'u kurtarabilirdim!

AK Parti MKYK Üyesi, Odunpazarı Belediyesi önceki dönem başkanı ve 2019'da AK Parti'den Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Burhan Sakallı, Kanal 26 ekranlarında Muharrem Esen'in sorularını yanıtladı.

31 Mart 2019'da gerçekleştirilen yerel seçimlerde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiği takdirde Eskişehirspor ile ilgili taahhütlerini hatırlatan Sakallı, şu ifadelere yer verdi:

'KAZANÇ KAPILARI OLUŞACAKTI'

"Eskişehirspor’un bugün düştüğü çaresizlik aslında yaşanmayabilirdi. Konuyu siyasallaştırmak istemem ama 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde ben Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğumda Eskişehirspor’la ilgili kamuoyuna bazı taahhütlerim olmuştu. Bir sene içerisinde Eskişehirspor’un tüm borçları ödenecek demiştim.  İkincisi, Eskişehirspor’un tüm altyapı sorunu mutlaka çözülecek demiştim. Üçüncü olarak Eskişehirspor’un tüm tesis ihtiyaçlarının bir yıl içerisinde tamamlanacağını ifade etmiştim. Dördüncü ve belki de en önemli taahhüdüm, bir daha Eskişehirspor hiç kimsenin yardımına ve desteğine muhtaç olmayacak şekilde Eskişehirspor için kazanç kapıları, akarlar oluşturulacak demiştim. Bu noktada sadece taraftar desteğine ihtiyacı olan bir kulüp haline getireceğim demiştim. Maalesef nasip olmadı. Eskişehir’in Büyükşehir Belediyesi bu anlattıklarımı başarabilir miydi? Israrla söylüyorum. Biz belediyeyi kazansaydık, söylediklerimi yapabilirdi. Ben Büyükşehir Belediye Başkanı olsaydım eğer, bu saydığım dört taahhüdü gerçekleştirecektim."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@