banner298

banner194

Büyükşehir'in özel sporcuları madalyalarla döndü!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları başarılarıyla Eskişehir’i gururlandırmaya devam ediyor.

SPOR 17.11.2022, 16:02
Büyükşehir'in özel sporcuları madalyalarla döndü!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları başarılarıyla Eskişehir’i gururlandırmaya devam ediyor. Özel Sporcular Federasyonu tarafından 14-16 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’na katılan kulüp sporcuları birincilik ve ikincilikleriyle şehre dönecek.

Birbirinden farklı birçok branşta ülkemizi ve şehrimizi temsil eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, yetiştirdiği özel sporcuların başarılarıyla da dikkat çekiyor. Son olarak Antalya’da düzenlenen Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda katılan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Gizem Koyunbakan, 200, 100 ve 50 metre kurbağlama, 100 metre sırtüstü yüzme branşlarında Türkiye birincisi oldu. Aynı şampiyonaya katılan Efe Alpar Güler ise 200 metre ferdi karışık, 100 metre kurbağlama ve 50 metre serbest yarışlarında ikinci, 50 metre kelebek branşında ise dördüncü oldu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@