Çağdaş Kolejliler’den 9. kayak kampı!

Çağdaş Kolejliler Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen 9. Çağdaş Kayak Kampı, Erzurum Palandöken Polat Otel’de gerçekleştirildi...

SPOR 16.03.2023, 10:50
Çağdaş Kolejliler’den 9. kayak kampı!

Çağdaş Kolejliler Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen 9. Çağdaş Kayak Kampı, 15-18 Ocak tarihleri arasında Erzurum Palandöken Polat Otel’de gerçekleştirildi.

Katılımcıların büyük çoğunluğunu Özel Çağdaş Okulları öğrencilerinin oluşturduğu, velilerin de katılımı ile birlikte 120 kişiden oluşan kayak kampında Milli kayak hocalarının verdiği kayak derslerine büyük bir heyecanla başlandı.

Kampın ilk günü hocalarıyla tanışan öğrenciler, ilk ders için piste çıktılar. Öğrencilerin kayak dersiyle ve kamp programıyla ilgili milli kayak hocalarından Suat Soyak, velilerle bilgilendirme toplantısı yaptı. Programın 2 ve 3. günü sabah ve öğleden sonra yapılan yoğun kayak dersi programlarının yanı sıra, öğrencilerin kayak sporu bilgilerini pekiştirmeye yönelik çalışmalarla birlikte el becerilerini de geliştiren etkinliklere yer verildi. 2. gün akşam programında öğrencilere hazırlanan parkurlarla Survivor etkinliği yapıldı. 3. gün akşamı veli ve öğrencilerin katılımıyla madalya ve sertifika töreni düzenlendi.

SPORCU ÖĞRENCİLER KAMP PROGRAMINI ÖZVERİYLE TAKİP ETTİ

Açılış konuşmasını ve sunumunu Özel Çağdaş Okulları Ortaokul Müdür Yardımcısı Ayşegül Mühürhancı Dal'ın yaptığı törende, Çağdaş Kolejliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Doç. Dr. Yavuz Tuna kayak kampına katılan sporcuların özveri ile programı takip ettiklerini ifade etti. Kulüp bünyesinde 2022 yılında ilk kez Kiteboard Gelişim Kampı düzenlendiğini ve bu yıl için de planlanmanın olduğunu belirten Tuna, kayak ve kiteboard kamplarının hazırlanmasında emeği geçen ekibe ayrıca teşekkürlerini iletti. Kiteboard Gelişim Kampının tanıtım videosunun izlenmesinin ardından, kayak kampına ilk kez katılan öğrencilerden Umay İnan, Kiteboard Kampı hakkındaki görüşlerini arkadaşlarıyla paylaştı.

GELENEKSEK PASTA KESİMİ YAPILDI

Kayak hocalarının plaketlerini Çağdaş Kolejliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Doç. Dr. Yavuz Tuna, Çağdaş Kolejliler Yönetim Kurulu üyeleri Murat İlker Çelik ve Özgür Demirdaş takdim etti. Sertifika ve madalyalarını kayak hocalarından alan öğrencilerin mutluluğu ve heyecanı görülmeye değerdi. Kayak hocalarından Suat Soyak, verimli geçen kamp programının değerlendirmesini yaparak organizasyonda emeği geçen tüm ekibe teşekkürlerini iletti.

Tören sonunda her sene geleneksel olarak hazırlanan pasta kesimini; öncelikle Ocak ayında doğum günü olan öğrenciler davet edilerek kamp organizasyon ekibi ile birlikte kayak hocaları ve öğrenciler yaptı.

10. KAYAK KAMPINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE AYRILDILAR

Kampın son günü ise kayak hocaları ile birlikte tüm öğrencilerimizin, önde Çağdaş Kayak Kulübü bayrağını taşıyarak pistten inişleri görsel bir şölene dönüştü. Toplu fotoğraf çekiminin ardından, öğrenci ve velilerin memnuniyeti ve 10. Kayak Kampında görüşmek üzere 9. Kayak Kampı sona erdi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@