banner298

banner194

CHP'li Çakırözer Berlin birincisi ile buluştu!

CHP'li Utku Çakırözer, Berlin’de gerçekleşen Paralimpik Dünya Şampiyonası kota mücadelesinde kendi yaş grubunda birinci olan Baran Doruk Şimşek'i ziyaret etti.

SPOR 09.05.2022, 14:21 09.05.2022, 14:28
CHP'li Çakırözer Berlin birincisi ile buluştu!

Geçtiğimiz aylarda Berlin’de gerçekleşen Paralimpik Dünya Şampiyonası kota mücadelesinde kendi yaş grubunda birinci olan Baran Doruk Şimşek tüm Eskişehir’i gururlandırırken, CHP’li Utku Çakırözer şampiyonu evinde ziyaret ederek tebrik etti. Çakırözer, “Sevgili Baran, Sümeyye gibi hepimizi gururlandırdı, umudumuz oldu! Hem Baran’ı, hem Sümeyye’yi, hem de onlar gibi birçok alanda ödül alan sporcularımızı yürekten kutluyorum. Başta aileleri olmak üzere, onları yetiştiren hocalarına, Büyükşehir Belediyemiz Gençlik ve Spor Kulübü’ne emekleri için teşekkür ederim. Hepsiyle gurur duyuyoruz” dedi.

ŞAMPİYONU EVİNDE ZİYARET ETTİ

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, geçtiğimiz ay Berlin’de gerçekleşen Paralimpik Dünya Şampiyonası kota mücadelesinde 50 metre sırt üstünde kendi yaş grupları arasında birinci olan Baran Doruk Şimşek ve ailesini ziyaret etti.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu, doğuştan iki kolu da olmayan Baran Doruk Şimşek ile sohbet eden Çakırözer, anne Duygu Şimşek ile baba Hakan Şimşek’e emekleri için teşekkür etti.

MADALYALARINI VEKİLE GÖSTERDİ, VİDEO İZLETTİ

Berlin’de gerçekleşen Paralimpik Dünya Şampiyonası’ndaki mücadelesini Çakırözer’e anlatan Baran Şimşek, hocaları ile gerçekleştirdiği antrenmanları bilgisayarından Çakırözer’e izletti. Şimşek, Çakırözer ile sohbetinde, “Çeşitli dallarda 25 madalyam var. Berlin’de 50 metre sırt yüzmede kendi yaşıtlarım arasında birinci oldum. Serbest yüzmede ikinci, kurbağa yüzmede üçüncü oldum. Bazı madalyalarım da satranç turnuvalarında kazandığım madalyalar. Yüzmeyi, satranç oynamayı çok seviyorum. Dünya şampiyonasında ülkemizin bayrağını taşımaktan gurur duydum. Şimdi hocamızla birlikte 2024’te gerçekleşecek müsabakalara hazırlanıyoruz” dedi.

“BAŞARILARIYLA GURUR DUYUYORUZ”

Baran Doruk Şimşek ve ailesini tebrik eden Çakırözer, “Uluslararası müsabakalarda Baran Doruk da, Sümeyye Ablası gibi muhteşem başarısıyla Eskişehir’imizi, ülkemizi gururlandırdı. Bu mutluluğu bizlere yaşattıkları için hem onlara, hem de diğer engelli sporcularımıza yürekten teşekkür ederim. Onları yetiştiren başta aileleri olmak üzere, Eskişehir Büyükşehir Belediyemiz Gençlik ve Spor Kulübü eğitmenlerine ve emeği geçenlere de teşekkür ederim. İnanıyorum ki hem Baran, hem de Sümeyye bundan sonra gerçekleşecek müsabakalarda da alacağı derecelerle Eskişehirimizin ve ülkemizin yüzünü güldürmeye, bizleri gururlandırmaya devam edecekler” dedi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@