Eskişehir'de sokak basketbolu coşkusu

Odunpazari Kent Konseyi, Odunpazarı Belediyesi ve Eskişehir Basketbol İl Temsilciliği işbirliğiyle 3X3 Sokak Basketbolu Turnuvası gerçekleştirildi.

SPOR 08.08.2021, 15:03 09.08.2021, 14:24
Eskişehir'de sokak basketbolu coşkusu

Odunpazari Kent Konseyi Spor Meclisi ve Odunpazarı Belediyesi işbirliğiyle, Eskişehir Basketbol İl Temsilciliği’nin katkılarıyla 3X3 Sokak Basketbolu Turnuvası, 6-7 Agustos tarihlerinde Gökmeydan Spor Kampüsü’nde gerçekleşti. 

10-15 yaş arası kız ve erkek sporcuların katıldığı turnuva finalinde Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Emre Genç de bulundu.  Etkinliğe katılan genç sporcular ve velileri pandemi döneminde sahalardan uzak kalan sporcuların basketbol oynama imkanı bulması sebebiyle turnuvada emeği geçen yetkililere ve kurumlara teşekkürlerini ilettiler. 

Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Emre Genç Odunpazarı Belediyesi’nin spora ve özellikle yetişme çağındaki sporculara her zaman desteğinin süreceğini, Odunpazarı Kent Konseyi’nin de bu doğrultuda gerçekleştirdiği faaliyetlere her zaman destek olacaklarını belirtti. 

Turnuva kapanışında bir konuşma yapan Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru ise, bu etkinliği yaklaşık 1,5 yıldır pandemi sebebiyle spordan uzak kalmak durumunda kalan 10-15 yaş arası çocuklarımızın yeniden topla buluşmasını, kendi yaş gruplarından sporcularla tanışmasını ve turnuva deneyimi kazanmasını gözeterek gerçekleştirdiklerini söyledi. Kumru etkinliğin gerçekleştirilmesinde büyük katkıları bulunan  basketbol eğitmenleri Eren Küçüksolakoğlu ve Enes Duran’a, turnuva sponsorları Eldem A.Ş, Matt Yapı İnşaat, Hakan Kozmetik ve Serdar Aksoy’a teşekkür etti. Başkan Kumru ayrıca turnuvaya katılma özgüveni gösteren sporcuları ve onları destekleyen velileri de tebrik etti. 

Turnuva sonunda sporculara ödüllerini Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Emre Genç,  Eldem A.Ş adına İbrahim Eldem,  Matt Yapı İnşaat adına Özgür-Erkan Eyigün ve Hakan Kozmetik adına Hakan Mermer taktim etti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@